The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Beta3: javascript submit button doesn't work Thread Tools Search this Thread Display Modes
Hi,

This is probably a known issue, but just in case it's not:

Javascript search submit button on this site
http://www.sigmaaldrich.com/Area_of_...ed_States.html

(go button) does not work.

Payam
 
works fine here.
 
Works for me too - what are your Javascript settings?
 
Quote:
Originally Posted by JKT
Works for me too - what are your Javascript settings?
I had thought of that, too. I had javascript blocked from resizing and reordering windows. I just enabled both, restarted OW, and the Go button still doesn't work for me.

And, of course, right after I submitted this response, it started working. This was after I disabled javascript resizing and reordering again.

Strangely, the site preferences button is disabled when I visit this page.

P
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PDFs launch the back button doesnt work techmate OmniWeb General 4 2008-03-18 05:00 PM
JavaScript PrintPage() does not work in 5.5.4 Dr. Smoke OmniWeb Bug Reports 4 2007-06-25 04:16 PM
Loading blocked ads doesn't work (beta3) zottel OmniWeb Bug Reports 2 2006-08-25 09:25 AM
'View in Source Editor' toolbar button does not work Gregory OmniWeb Bug Reports 3 2006-05-06 11:30 PM
JavaScript bookmarklet doesn't work anymore. Gregory OmniWeb Bug Reports 1 2006-05-06 01:51 AM


All times are GMT -8. The time now is 10:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.