The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Opening Bookmarks shows an errant favicon Thread Tools Search this Thread Display Modes
I am using version 90279. Whenever I show my Bookmarks page (click icon or select from menu), a favicon from one of my previously viewed sites shows on the Site Preferences Inspector button. I could not find this problem in this forum. Any ideas? If not, please add it to the list. Thanks!
 
Not a problem for me, but I am now on 90300.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Opening a page from Personal Bookmarks doesn't move focus to the page Ward OmniWeb Bug Reports 0 2010-11-28 11:31 PM
Option to disable double clicking on a bookmarks folder opening all contents Jak OmniWeb General 1 2007-11-13 12:10 PM
Opening graffles in Leopard shows odd changes Mobilizing Mouse OmniGraffle General 2 2007-11-01 04:02 PM
Favicon Resizing issues mileswu OmniWeb Bug Reports 6 2006-04-28 02:58 PM
Please change the Favicon Cortig Forums Feedback 12 2006-04-21 01:31 PM


All times are GMT -8. The time now is 03:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.