The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
OW hangs, CrashCatcher library problems Thread Tools Search this Thread Display Modes
Hi,
for awhile I've been occasionally getting the following in the Console:
Feb 3 19:05:06 bach [0x0-0x15015].com.omnigroup.OmniWeb5[220]: exception = 0x00000001, crashedThreadStackPointer = 0xbfffe2a0, code = 0x00000002;0x00000005;
Feb 3 19:05:06 bach [0x0-0x15015].com.omnigroup.OmniWeb5[220]: Starting '/Applications/Omni/OmniWeb.app/Contents/Resources/OmniGroupCrashCatcher.app/Contents/MacOS/OmniGroupCrashCatcher' for pid 220.
Feb 3 19:05:06 bach [0x0-0x15015].com.omnigroup.OmniWeb5[220]: dyld: Library not loaded: @executable_path/../Frameworks/OmniBase.framework/Versions/A/OmniBase
Feb 3 19:05:06 bach [0x0-0x15015].com.omnigroup.OmniWeb5[220]: Referenced from: /Applications/Omni/OmniWeb.app/Contents/Resources/OmniGroupCrashCatcher.app/Contents/MacOS/OmniGroupCrashCatcher
Feb 3 19:05:06 bach [0x0-0x15015].com.omnigroup.OmniWeb5[220]: Reason: image not found

At the same time OW usually hangs, being in 'Not responding' state in Activity Monitor.

Most often I force quit, and relaunch, getting it going again, but that doesn't feel like the correct way of correcting the situation.
 
5.9.1 (sneaky peak) has hung several times. I Force-Quit in Activity Monitor. Your post reminded me to look at the Console, where I found a slew of entries like this:

2/27/09 10:17:48 AM Console[47670] Error loading /Library/InputManagers/MagicMenuEnabler/MagicMenuEnabler.bundle/Contents/MacOS/MagicMenuEnabler: dlopen(/Library/InputManagers/MagicMenuEnabler/MagicMenuEnabler.bundle/Contents/MacOS/MagicMenuEnabler, 265): no suitable image found. Did find:
/Library/InputManagers/MagicMenuEnabler/MagicMenuEnabler.bundle/Contents/MacOS/MagicMenuEnabler: mach-o, but wrong architecture

I'm going to revert to a previous release.
 
You might want to get rid of whatever MagicMenuEnabler is from your ~/Library/InputManagers folder because it is that which is giving you those error messages, and it wouldn't be surprising if it was also causing you issues in many other apps too (being an Input Manager) including OmniWeb.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OmniOutliner hangs with 100% CPU Petter OmniOutliner 3 for Mac 2 2011-09-22 10:38 AM
OmniGraffle CrashCatcher Robin Wragg OmniGraffle General 1 2011-02-23 02:18 PM
delays and hangs with browser duderonomy OmniWeb General 11 2009-06-13 03:12 AM
CrashCatcher and Thunderbird Tesseract OmniWeb General 2 2007-07-10 03:07 PM
this url hangs OW 5.5.1b1 Gregory OmniWeb Bug Reports 1 2006-11-02 11:11 AM


All times are GMT -8. The time now is 01:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.