The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus 1 for Mac
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Trouble with OS Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
I don't know if this is related to OF, but OF is the one program I've had running every time this happens. Every couple of days, my OS gets weird. The dock will not appear when I move the mouse to the bottom of the screen, and using cmd-tab will only select the last program running (the one displayed on the right).

This has only been happening for the last couple weeks, about as long as I've been using OF. Has anyone else had this happen?

Details:
OS X 10.5.2 on a Macbook Pro
OmniFocus 1.0.1 (v77.1.3.0.97844)
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trouble with guidelines rwl3 OmniGraffle General 1 2013-05-15 08:31 PM
I'm having trouble using OmniFocus, can you help? Alligator Applying OmniFocus 6 2012-08-09 05:07 PM
Trouble starting out JohnQuiggin OmniFocus Syncing 1 2009-05-27 02:56 PM
Really More Trouble than it's worth suburbanites OmniFocus Syncing 0 2008-09-14 11:17 AM
Trouble with magnets elj OmniGraffle General 0 2007-05-17 10:16 AM


All times are GMT -8. The time now is 02:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.