The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniGraffle > OmniGraffle General
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Trouble with magnets Thread Tools Search this Thread Display Modes
Hi,
I'm trying to create a diagram with one central photograph, and labels with arrows pointing to different areas on the photograph. I have placed magnets on the photo, in the places where the arrows should point to. However, some magnets only allow connections on the horizontal access, whereas I would like the lines to connect on the vertical axis, so that the arrow is pointing down instead of to the side. How do I change this setting?

Thanks,

elj
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Magnets on lines snappy OmniGraffle General 5 2012-07-15 06:58 AM
custom magnets noahwallach OmniGraffle General 3 2011-02-18 06:58 AM
Using Custom Magnets pegmatite OmniGraffle General 1 2010-09-29 04:06 AM
Magnets Inspector bscashman OmniGraffle General 3 2009-02-27 07:49 AM
Arrows and magnets wconable OmniGraffle General 0 2008-11-16 11:59 AM


All times are GMT -8. The time now is 12:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.