The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniPlan > OmniPlan General
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Help: Web export "broken" ? or am I dumb Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Ok I am dumb,

But when I export a full HTML report I get a great index page, calenders, taks but no project information with this error in Safari. (yes I have emptied the cache) Seems to have worked fine but...

Oh and the beta version produces the same thing. I am doing something daft but what??

"No file exists at the address “/Users/dimitripateras/Desktop/client Planning latest.htmld/include/{@MilestoneReportName@}_tasks.jpg”."

My include folder does not have this file in it!
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Link-back to "Original Mesage" in Mail now broken? Pete P OmniFocus 1 for Mac 14 2012-03-12 04:03 PM
Mail's "Send to OmniFocus" keyboard shortcut broken tjfallis@blackrockmarketi OmniFocus 1 for Mac 7 2012-02-11 12:25 AM
German localization problems, WebDAV iCal export due: "fällig" vs. "Fälligkeitsdatum" FatalError OmniFocus 1 for Mac 5 2011-04-08 07:32 AM
"next" link via ENTER broken in localised version arglborps OmniWeb Bug Reports 1 2008-08-11 06:31 PM
"Switch to project view" broken in current build? al_f OmniFocus 1 for Mac 3 2007-09-19 07:00 AM


All times are GMT -8. The time now is 12:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions, Inc.