The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus 1 for Mac
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Mail Rule Problems Thread Tools Search this Thread Display Modes
While I have submitted feedback to Omni, I was wondering if anyone else has had problems with the OF Mail Rule.

This is such a great feature for someone who captures all his actions on the go with his iPhone. I simply email a note to myself starting with "--" and it goes right into my OF Inbox to process when I get back to my computer.

Unfortunately, two behaviors appear when doing this: 1. Mail crashes and 2. the action in my OF inbox appears twice.

Anyone else see this problem?
 
I haven't noticed the double rule, but my mail always crashes. I haven't bothered to fill out a report, but I probably should.
 
For me, the rule works -- without creating any duplicates so far. But mail has indeed crashed each and every time that I have sent such a message (I'm Running Leopard, btw). I have submitted feedback two or three times, and also appended a mail crash log to my omnifocus feedback as well.

- Art
 
That is just about the coolest thing I have seen... since the last cool thing Omni did. :-)

I can't wait to test it out!
 
This is very high on the priority list to fix; a few folks at Omni are hitting the problem too so we can reproduce it. Strangely it doesn't crash for me. Inexplicable ...
__________________
CTO, The Omni Group
 
Thanks Tim! It has been said time and time again, but you, Ken and the team are doing excellent work - keep it up...
 
Here's a thought...

if this is happening for Leopard users... did you do a clean install... or update.

My guess is it's not happening for clean install users, and happening for update.

Try running the repair permissions...

I had some major weirdness two weeks after my update install of Leopard.
Once I did a clean install... my problems magically went away.
 
Good thought. However, I am using Leopard and I did an "erase and install." Ran permissions as well. Still problems...
 
yes... I just got a crash as well... theory proven wrong. :-)
 
I was wondering what I am doing wrong. I have checked off the Add Mail Rule to enable the rule. I have chosen enable a subject with --
I have allowed it from all my email accounts. Yet when I send an email from my iPhone using one of those accounts to myself, the item is not added in OmniFocus. I thought maybe the script has to be moved from the Contents>Resources folder in OmniFocus to the Mail > Scripts > Rules folder in Mail, but that didn't help either. I select the email in my inbox and choose Apply Rules, and that doesn't do anything. Any thoughts???
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems with mail rule [Lion, MailTags] bister OmniFocus 1 for Mac 9 2012-08-10 11:27 AM
Mail rule problems prider OmniFocus 1 for Mac 0 2010-11-29 08:26 PM
Mail rule and bcc chinarut OmniFocus 1 for Mac 0 2008-07-23 03:41 AM
Mail.app and OmniFocus Mail Rule chinarut OmniFocus 1 for Mac 0 2008-06-28 10:26 AM
Adding Tasks Via Send To OmniFocus Mail Rule, Mailtags, & Mail Act-On reuben OmniFocus 1 for Mac 0 2007-11-18 07:07 PM


All times are GMT -8. The time now is 09:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.