The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Bookmarks menu empty in SP 5.7 Thread Tools Search this Thread Display Modes
Since the 5.7 SP update indroducing the feature "Mail contents of this page" the bookmarks menu will not display the bookmarks anymore. Even with the latest update I still have the problem.

If i open the bookmarks panel, they are all still available there, just in the menu they are not.

I have the problem on 3 different computers.
 
Do you use OmniWeb in a language other than english?
 
Yes i do, it is in French.
 
okay, thanks for letting me know, we'll have this fixed soon.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Contextual menu in Personal Bookmarks? Ward OmniWeb Bug Reports 6 2008-07-30 07:52 PM
Empty Personal Bookmarks window - a scary moment Ward OmniWeb Bug Reports 0 2007-09-24 06:47 PM
For those who want a bookmarks menu like in Safari martin OmniWeb General 1 2006-06-23 10:01 PM
sp 11 : Bookmarks menu empty & other bug myckmack OmniWeb Bug Reports 2 2006-05-18 08:30 AM
SP10: bookmark menu empty pönn OmniWeb Bug Reports 1 2006-05-12 07:30 AM


All times are GMT -8. The time now is 06:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.