The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
5.6sp (v611) Copying long links broken Thread Tools Search this Thread Display Modes
On the page at http://webtext.library.yale.edu/bein...1600.ms408.htm when I try to copy the link "View digital images..." by right-clicking and selecting "Copy Link to Clipboard" what gets transferred to the clipboard is truncated with an ellipsis in the middle.

I should get "http://beinecke.library.yale.edu/dl_crosscollex/buildsrchxc.asp?WC=N&SS=Y&CN=ms_408" but I actually get "beinecke.library.yale.edu…buildsrchxc.asp?WC=N&SS =Y&CN=ms_408".

Huh. It looks like this bug depends on what program I'm pasting into. When I pasted the link into this form field in OmniWeb it came out right, but when I paste into TextEdit or VoodooPad Lite I get the truncated version of the link. So I guess I'm not sure whether the bus is an OmniWeb bug or a bug in the other programs or one of Apple's Cocoa text editing widgets.
 
When you copy a link OmniWeb sends a lot of data to your paste board. This includes the title of the link and of course the URL itself. It's then up to the receiving application to parse that information into something usable. Most rich text applications are going to take the title and make that link to the URL--just like a link on a webpage.

If the page you're linking doesn't have a title it uses the url which is truncated if it is too long. Personally I think this should be the linked text you copied out, something for the future i guess.
 
I can confirm what Troy says. Copying that link & pasting into TextMate gives me a full link:

http://beinecke.library.yale.edu/dl_...SS=Y&CN=ms_408

Of course, the board here truncates it, so you have to take my word for it...
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Links are broken after backup aglekis OmniOutliner 3 for Mac 0 2008-11-18 03:28 AM
Links broken & not fixable Airbusky OmniGraffle General 3 2008-07-29 06:49 AM
OW SP 4 (v611) - Bookmarks appearance mjuengling OmniWeb Bug Reports 4 2007-07-10 05:29 PM
Saving links broken in 5.5?? Mika33 OmniWeb General 5 2006-09-18 10:15 PM
View links as bookmarks (still) broken Christian Roth OmniWeb Bug Reports 1 2006-05-17 08:35 AM


All times are GMT -8. The time now is 02:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.