The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
More mupromo.com problems Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
There are a couple of older threads regarding issues with this site, but the problem I'm having is a little different. Basically, I can log in to macupdate.com, but mupromo.com doesn't recognize the login. Trying to log in from mupromo.com tells me that I'm already logged in and I must logout before logging in again. Doing so results in the same thing: logged into macupdate.com but not recognized on mupromo.com. I've tried clearing cookies to no effect. The funny thing is that I don't have this issue in Safari or Camino, so it looks like it may be specific to OW. Anyone else having a similar issue?

Edit: I should mention that I'm using OW 5.9.2 sneakypeek 364 (though this issue has occurred with all the 5.9.2 builds I've used) and Mac OS X 10.5.6 on a Core2Duo MacBook Pro.

Last edited by robotank; 2009-03-23 at 02:25 PM..
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
sync problems supersonic OmniFocus 1 for Mac 0 2011-04-29 11:09 PM
Problems with syncing imlad OmniFocus 1 for Mac 3 2010-04-22 06:27 PM
Problems with web interface? jeredb OmniFocus 1 for Mac 0 2007-09-17 11:18 AM
Last.fm problems asiufy OmniWeb Bug Reports 0 2006-04-28 12:19 PM


All times are GMT -8. The time now is 02:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.