The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus 1 for Mac
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Saving styles Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
I cannot find this issue elsewhere in the forum, so sorry if anyone has answered this before...

I cannot get my (latest build) version of OF to save styles. After making changes, it prompts me to save Omnifocus... I say yes, the app quits, and I re-open it. Lo and behold, the original / old styles.

Am I the only one experiencing this? Have I simply got a corrupt plist file?

Any thoughts much appreciated.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Diagram styles with different styles TimBonnici OmniGraffle Extras 0 2013-04-11 07:59 AM
saving error jtsianos OmniGraffle Extras 1 2010-09-28 12:01 AM
Saving Error jtsianos OmniGraffle General 1 2010-09-16 05:22 PM
Saving as a PDF namchampa OmniGraffle General 2 2009-01-18 12:37 AM
Saving as pdf ferreiralady OmniOutliner 3 for Mac 2 2007-03-03 03:16 PM


All times are GMT -8. The time now is 05:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.