The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus 1 for Mac
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Problems with web interface? Thread Tools Search this Thread Display Modes
I have been using OmniFocus for a couple of weeks (months?), but only on my personal laptop. I am now able to use it with my work computer, but in not wanting to create too many buckets of information, I am using the web interface to OF on my laptop.

Understanding that the web interface is optimized for Safari and the webkit engine, I have tried accessing it via Safari and I run into the following problem: None of the links when clicked to anything. I can click on inbox and I get nothing.

When I launch the web interface in Firefox, it works (although looks hideous, with elements of the page not refreshing, i.e. scroll bars that are half rendered littering the entire window).

Anyone else having these issues? Wouldn't be surprising if it was just me...
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Web Interface apb123 OmniFocus 1 for Mac 10 2013-01-14 03:07 PM
New interface? kit OmniFocus 1 for Mac 2 2011-05-18 05:54 AM
How about a web interface? FredH OmniOutliner 3 for Mac 0 2009-07-23 09:06 PM
Web Interface? devn OmniFocus Extras 6 2009-06-02 01:49 PM
Interface bug MichaelShapiro OmniFocus 1 for Mac 4 2007-10-09 12:05 PM


All times are GMT -8. The time now is 05:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.