The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
SP4 is displaying error text in place of a blocked ad Thread Tools Search this Thread Display Modes
OmniWeb 5.1.3 and 5.5sp3 displayed blocked ads as holes in a page layout -- a waste of space but not very distracting.

In place of a blocked ad, SP4 is displaying error text like this:
Cannot Load Address

Stopped loading <filtered:http://ad.doubleclick.net/adi/sitename/homepage;tile=1;dcopt=ist;sz=728x90;ord='+%20ord%2 0+'?>: Cannot show URL
I much prefer the empty ad holes.

[copy of my formal bug report]
 
This isn't the intended behavior, i've filed an entry in our bug database on this.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Import error: OmniGraffle Pro cannot open files in the "XML text" format MCV OmniGraffle General 5 2012-08-31 10:43 AM
Blocked Ad Rollovers Handycam OmniWeb General 3 2008-09-26 12:15 PM
Blocked pop-ups in a new tab darcy1b OmniWeb Bug Reports 0 2006-04-25 07:03 PM


All times are GMT -8. The time now is 05:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.