The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus Extras
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
ofexport - export to text, taskpaper, html, opml Thread Tools Search this Thread Display Modes
Is it possible to include the hyperlink url to a task in an export via ofexport?

If so how? Does it involve modifying the template? Or
 
Never mind. I figured it out. Thanks.
 
Quote:
Originally Posted by kingsinger View Post
Never mind. I figured it out. Thanks.
Glad I could help :-)
 
Hi Paul. I'm jumping on to this a bit late but it looks like an amazingly flexible system you've set up here and I want in :-)

My problem is that I can't seem to get this to work and I'm hoping you might be able to point me in the right direction. Having installed via git and made the appropriate PATH entries in the .bashrc file, I'm getting an error when running of export -? as below:

File "/Users/deano/ofexport/src/main/python/ofexport.py", line 128, in <module>
config = load_config (home_dir)
File "/Users/deano/ofexport/src/main/python/ofexport.py", line 74, in load_config
config = json.loads(instream.read())
File "/System/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/2.7/lib/python2.7/json/__init__.py", line 338, in loads
return _default_decoder.decode(s)
File "/System/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/2.7/lib/python2.7/json/decoder.py", line 365, in decode
obj, end = self.raw_decode(s, idx=_w(s, 0).end())
File "/System/Library/Frameworks/Python.framework/Versions/2.7/lib/python2.7/json/decoder.py", line 381, in raw_decode
obj, end = self.scan_once(s, idx)
ValueError: Expecting ',' delimiter: line 73 column 9 (char 2109)

Clearly suggests it's python related but I don't know where to start with that. I'm running 10.9.2 with python version 2.7.5 which sounds like it should be OK. Is there something I'm doing wrong by any chance? Would love to get this working.

Thanks in advance for your help.

Cheers
Deano
 
YIKES!

I merged a patch from someone yesterday and I think one of the config files might have dropped a ',' (not sure yet).

I'll try to take a look at this today.
 
Quote:
Originally Posted by psidnell View Post
YIKES!

I merged a patch from someone yesterday and I think one of the config files might have dropped a ',' (not sure yet).

I'll try to take a look at this today.
That's great Paul. Thanks for checking it out whenever you get a chance. I *think* I've done everything right but I'm not discounting the possibility I may have stuffed it up somehow still. :-)
 
Hopefully just posted a fix, as I suspected it was a missing comma between two json blocks on a merge boundary.

I will remove another finger for not testing trivial changes (will have to start on toes soon).
 
Thanks! That did the job. No need to cut off any digits. I appreciate your efforts (and the quick responses too!).

Now to kick the tyres and see what this can do :-)

Appreciate your help Paul.

Cheers
 
Anyone got this running with the latest OF2 beta?
 
pattulus, you may want to re-post this question over at discourse.omnigroup.com
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Batch Export OO to OPML or Text adgirard OmniOutliner 3 for Mac 0 2012-10-04 12:53 PM
.html extension on dynamic html export pairustwo OmniOutliner 3 for Mac 3 2011-09-10 02:53 PM
Bug - Export as TXT (TaskPaper) Vlad Ghitulescu OmniFocus 1 for Mac 2 2011-04-29 04:36 AM
Pasting Taskpaper-format text into OmniOutliner RobTrew OmniOutliner 3 for Mac 1 2011-01-11 06:00 AM
Export Properties:Notes as HTML Roll Over Text? jeffreykennedy OmniGraffle General 6 2009-10-26 08:40 AM


All times are GMT -8. The time now is 10:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.