The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
UBB Forums issues Thread Tools Search this Thread Display Modes
Can not reply to topics in UBB-powered forums. To wit:

http://episteme.arstechnica.com/eve/...2&f=8300945231
 
I am pretty sure this is due to the fact that we currently do not correctly handle JavaScript writing in to a newly-created window in order to populate it with content. This is noted in our bug database and we'll certainly fix it sooner rather than later as it is a pretty major bug at this point. A lot of sites do this type of thing.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Where are the iPad forums? santra Forums Feedback 16 2010-05-01 10:09 AM
Forums never remember my login mockman Forums Feedback 3 2009-03-19 02:05 AM
Order of forums xiamenese Forums Feedback 2 2008-06-24 05:58 AM
How do Sub-Forums work? Ward OmniWeb General 5 2006-04-17 05:24 PM
Can not post to UBB forums Mindflayer OmniWeb Bug Reports 1 2006-04-16 10:37 PM


All times are GMT -8. The time now is 03:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.