The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
OW 5.10.2 SP using cached pages for forum Thread Tools Search this Thread Display Modes
I've only noticed this at one site so far. It's most annoying as I use the newposts page as a default page for every forum I go to.

Anyway, when I go to 123macmini, I don't get the current newposts page, but I get the one from my last session. I've only noticed this behavior on this one site.

Any suggestions or clues?

SC
 
I seem to be having this problem randomly at different forums.

Any advice?

SC
 
I thought this was supposed to have been fixed, but it seems to be getting worse, and now every web page is loading an old version! I have to let my tabs load and then refresh them all!

SC

Code:
Product: OmniWeb-5.11
Tag:
Date: 2010-12-07 03:08:52 -0800
Builder: omnibuild
Host: tb106i.private.omnigroup.com
Revision: 142076
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pages export? [A: Pro exports to the .docx format, which Pages can import.] teamnoir OmniOutliner 3 for Mac 2 2011-12-08 08:49 PM
MobileMe does not sync after login cached in KeyChain ttarchala iDisk/MobileMe/.Mac Syncing 4 2009-04-27 03:19 PM
Master pages... bfriesen@visual-image.com OmniGraffle General 0 2009-01-20 09:55 AM
Two Identical Pages DaddyCat OmniFocus 1 for Mac 1 2007-12-11 09:02 AM
OOL to Pages rbullen OmniOutliner 3 for Mac 2 2006-08-10 03:51 PM


All times are GMT -8. The time now is 01:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.