The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Problem rendering Yahoo homepage Thread Tools Search this Thread Display Modes
OmniWeb 5.5.1 cuts off the text over the search bar on the Yahoo home page regardless of the page appearance and browser identity settings (I tried them all). Safari 2.0.4 and Camino 1.03, 1.1a1 (beta) and 1.2 (alpha) show it correctly. Here is a link to the screenshots I made of these. Note also the difference in the rendering of the "Search Web" button.

http://www.mac.com/WebObjects/HomePa....0.3.3.0#file0

Thanks
 
Same problem in Webkit. Should be fixed in 5.6.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Site rendering problem pheski OmniWeb Bug Reports 0 2007-10-31 04:08 AM
Rendering bug/problem Smithcraft OmniWeb Bug Reports 3 2007-07-29 10:24 AM
5.5b3: Yahoo groups / cookies problem sportbiker OmniWeb General 2 2006-08-19 06:16 PM
a problem rendering this forum nivenh OmniWeb General 1 2006-07-14 12:00 PM
Yahoo Store Problem? j.a.duke OmniWeb Bug Reports 0 2006-05-22 06:29 PM


All times are GMT -8. The time now is 05:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.