The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
sp10 scroll bar bug Thread Tools Search this Thread Display Modes
The scroll bar in my online catalog text box no longer displays correctly. Functionality is fine, but it looks like this now, and it looked normal before.

Click image for larger version

Name:	sp10scrollbarbug.jpg
Views:	303
Size:	35.4 KB
ID:	28
 
Does this go away if you reload the page? What if you restart OmniWeb?
 
Quote:
Originally Posted by troyb
Does this go away if you reload the page? What if you restart OmniWeb?
It's there when I restart, but gone when I reload.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SP10: Pop-up blocking broken? MinutiaeMan OmniWeb Bug Reports 20 2006-05-18 10:09 AM
sp10 - RCN Shopping doesn't work earthsaver OmniWeb Bug Reports 0 2006-05-17 10:16 AM
Download problems with SP10 Curlypaws OmniWeb General 2 2006-05-14 10:51 AM
sp10 javascript bookmarklets philonous OmniWeb Bug Reports 1 2006-05-11 10:18 AM
sp10: gmail bug? philonous OmniWeb Bug Reports 0 2006-05-10 12:20 PM


All times are GMT -8. The time now is 01:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.