The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Bookmarklets stopped working - Thread Tools Search this Thread Display Modes
somewhere around revision 622.8.0.113027

my Wordpress bookmarklets stopped working.
They work fine in Safari 3.2.3

hmmm - if I go into Preferences and change Ad Blocking popups from "Never" (which it has been) to "Only when not requested" it seems to work.

I noticed that the little X at the bottom of the window was there.

I recently turned on "Show blocked pop-up windows in the status bar"

Probably all related to my trying to get pop-ups to go away in the earlier SP that was failing to do things properly.

Last edited by facej; 2009-05-22 at 06:01 AM.. Reason: additional information
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mail to OmniFocus app stopped working nicbox OmniFocus 1 for Mac 19 2013-10-14 09:39 AM
Omnioutliner stopped working KimKelln OmniOutliner 3 for Mac 1 2012-07-19 09:59 AM
My sync stopped working Leila OmniFocus 1 for Mac 2 2010-01-18 11:49 PM
Cip-a-Tron 3000 stopped working Arrow OmniFocus 1 for Mac 1 2009-02-28 06:38 AM
OW 5.6sp - r88963 - bookmarklets not working mihnat OmniWeb Bug Reports 0 2007-07-18 05:55 PM


All times are GMT -8. The time now is 10:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.