The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Feature Requests
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
"New Tab" - toolbar item Thread Tools Search this Thread Display Modes
troy, thanks again for the answer. Yes it actually opens the adress in a new tab. I didn't know that. Just couldn't imagine the OmniGroup even thougt about this detail! But it is not exactly the behavior i was looking for, because the tab loads, but stays inactive.

@sculwell:
I am only writing down my suggestions! I never said, that this is a "must have". It is not a big thing, as you said, it may save just a second.

I think the developers can decide themselves, what priority they give this suggestion and how much time they want to spend on it. They also can decide themselves, if this may be useful for more people than just me, and thus has to be implemented.

If you have more important issues, then you can share them with us. No need to criticize suggenstions from others!
 
Quote:
Originally Posted by andreas_g View Post
troy, thanks again for the answer. Yes it actually opens the adress in a new tab. I didn't know that. Just couldn't imagine the OmniGroup even thougt about this detail! But it is not exactly the behavior i was looking for, because the tab loads, but stays inactive.
It's following your "⌘-click to open links" setting found in the tabs and window preference pane. It should probably ignore this, but that's why it would be opening in a background tab.
__________________
Troy Brandt
Omni Person
 
Perfeclty, i just got it! You pointed me to the right direction. "Command + shift + enter" exactly does, what i was looking for! It opens the adress in a new, active tab.

I'd have better looked into the keyboard shortcuts page under the help menue before asking all these questions. But i hope it helps some other people who read this thread.

Issue solved! Thanks to everyone who helped.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Feature request : add "indent" in "outdent" in the toolbar Pascal_S OmniFocus 1 for Mac 0 2011-11-03 02:30 AM
"Send to Inbox" toolbar icon in Mail.app? S. Esch OmniFocus Extras 0 2010-10-18 01:13 AM
Shortcut Keys for "Default Toolbar" steve OmniFocus 1 for Mac 1 2008-10-22 10:29 AM
Set a "toolbar bookmarks folder" per workspace dangerous OmniWeb Feature Requests 1 2007-09-03 10:07 PM
"save"-button for browser-toolbar andreas_g OmniWeb Feature Requests 4 2006-06-21 03:11 AM


All times are GMT -8. The time now is 12:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.