The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Incorrect css rendering Thread Tools Search this Thread Display Modes
Look at this site in both FireFox and OW.

In FF, the boxes about the posters on the left side of the post are nicely contained and the post itself is visible.

In OW, the box about the poster goes on nearly forever to the right, displacing the actual post and requiring that one move the OW window multiple screen widths off the screen and over to the left in order to get to the content.

(Safari has the same problem.)

Major bummer.

Peter
 
Quote:
Originally Posted by pheski
Look at this site in both FireFox and OW.

In FF, the boxes about the posters on the left side of the post are nicely contained and the post itself is visible.

In OW, the box about the poster goes on nearly forever to the right, displacing the actual post and requiring that one move the OW window multiple screen widths off the screen and over to the left in order to get to the content.

(Safari has the same problem.)
Peter
It renders correctly in Camino which uses Gecko, like FF. Must be a Webkit bug, but Safari and OW use different versions of WebKit.
 
Appears fine for me!

(I'd attach a picture, but imageshack doesn't seem to want to work right now.)
 
Quote:
Originally Posted by bazokajoe_2k
Appears fine for me!

(I'd attach a picture, but imageshack doesn't seem to want to work right now.)
Yup. They appear to have fixed it. :) Thanks for checking.

Peter
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Colour rendering in 5.7 belton OmniWeb General 4 2008-04-24 11:44 PM
rendering issues @ downthebeach OmniWeb Bug Reports 4 2008-04-10 12:09 AM
.Gif Animation Rendering... Jasko OmniWeb Feature Requests 6 2007-10-13 11:12 PM
Rendering bug/problem Smithcraft OmniWeb Bug Reports 3 2007-07-29 09:24 AM
Tab rendering issues in sp1 JKT OmniWeb Bug Reports 6 2006-04-02 09:02 PM


All times are GMT -8. The time now is 11:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.