The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Source viewer does not respect the charset Thread Tools Search this Thread Display Modes
my photo albums (and every other page in my blog) use utf-8 encoding. if I view the photo album code in Source Viewer, the stated encoding is ignored and some form of English (ISO Latin 1?) is assumed.

open one of my albums in Source viewer and look at the <title> element. it contains traditional Chinese character except that they're unreadable in the Source Viewer because they can't be displayed by the Latin charset.
 
This could be related to the known issue in the release notes:

"Encoding Preferences not working currently."
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Incorrect filename charset in download auntieyi OmniWeb Bug Reports 0 2012-09-05 02:45 AM
Source View not obeying colors set in HTML Source Editor jashugan OmniWeb Bug Reports 0 2007-05-02 04:36 PM
Align with respect to a specified object pstadelmann OmniGraffle General 1 2006-12-04 12:51 PM
5.5b1 mishandles 'charset=macintosh' David Shepherdson OmniWeb Bug Reports 0 2006-07-28 02:01 AM
Local pages, source editor/viewer, and saving joragan OmniWeb Bug Reports 2 2006-04-26 08:30 AM


All times are GMT -8. The time now is 12:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.