The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
[SP4 bug] no control over image animation Thread Tools Search this Thread Display Modes
In the ad blocking prefs, one can set how often or long an animated gif repeats. It doesn't seem to be working and I can't find mention of that in the release notes. Can anyone else reproduce it?

Sample:
 
It's in the Unimplemented features notes for sp1 - I guess they forgot to carry it over to the sp4 notes (so, yes, I can reproduce it ;) ).

Last edited by JKT; 2006-04-16 at 12:16 AM..
 
doh! I even searched the page but didn't find it before. I must have forgotten about it since I read them all the way through when they first came out.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Animation bug? [A: intended behavior, not a bug.] gopi OmniFocus for iPad 5 2011-06-04 01:20 AM
How do you stop the connections animation? smickie OmniGraffle General 1 2010-05-05 06:29 AM
.Gif Animation Rendering... Jasko OmniWeb Feature Requests 6 2007-10-13 11:12 PM
Drag linked image downloads the image Handycam OmniWeb Feature Requests 31 2006-11-13 02:40 AM


All times are GMT -8. The time now is 03:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.