The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniGraffle > OmniGraffle General
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Errors and weird behavior when adding Document: Data Thread Tools Search this Thread Display Modes
I'm using:
Mac OS X 10.6.1 (latest patches as of 20091005)
OmniGraffle Pro 5.2 (v138.9.0.117994)

When I try to add document data (Author, etc.), I get some funny behavior. Setting the menu to "Authors" and adding my name, I go to save the document and the entry disappears. When I hit the "+" button to add the author again, it adds it to the next line (the first line is now a phantom/invisible entry). Can't select it, can't delete it.

When I quit/relaunch, I'm able to remove the entry and create a new one...then the cycle continues.

I sometimes get this error when doing the above:

Quote:
-[OIInspectorWindow selectAll:]: unrecognized selector sent to instance 0xcb08b60
I need to store metadata (Authors, title, etc.) but am unable to. Should I revert to an earlier version?

Thanks,
Don
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2 Errors that Really Bug Me sadian24 OmniGraffle General 3 2010-05-17 02:55 PM
adding a template to an existing document HunterBoss OmniGraffle General 0 2009-05-04 01:08 PM
document.onmousedown Incorrect Behavior RobinDean OmniWeb Bug Reports 7 2009-03-03 08:35 AM
Behavior of "Move Old Data to Archive..." kraigparkinson OmniFocus 1 for Mac 8 2008-07-14 11:36 AM
"Return" behavior when adding/editing entry safari70 OmniFocus 1 for Mac 4 2008-01-17 12:21 PM


All times are GMT -8. The time now is 12:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.