The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniGraffle > OmniGraffle General
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
I've just started using OmniGraffle Pro, Thread Tools Search this Thread Display Modes
I've just started using OmniGraffle Pro, and I'm frustrated. I'm trying to create a phylogenetic tree, which is essentially just a line graph with nodes connected at internodes. The lengths of lines matters, and I can't figure out how to set that attribute, let alone to lock it so that elements of the tree can be dragged around without changing line lengths. The obvious way to do this would seem to be using the menu item Edit/Insert Variable/Line Length, but that item is always greyed out, whether or not I have a line item selected. I've searched this forum and read the manual, and I still can't figure it out. I'm sure the answer is right under my nose, which is frustrating
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[How to] Started Prospective civilian OmniFocus 1 for Mac 2 2012-08-06 09:12 PM
Help - Just getting started ejnajarro Bonjour sync 2 2011-09-08 04:08 AM
Getting Started rmathes OmniGraffle General 2 2006-12-31 03:13 AM


All times are GMT -8. The time now is 07:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.