The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
drawing glitch in this forum Thread Tools Search this Thread Display Modes
omniweb sometimes (about 1 of 3 times i load the page) draws the omnigroup forums index like you can see on the picture:
Click image for larger version

Name:	Bild 2.png
Views:	223
Size:	11.1 KB
ID:	50

this happens only once. after reloading everything is as it should be. this happens only in the forums index and nowhere else.
on the picture you can only see a little part of the page, but the whole page has those drawing mistakes.
 
Happens to me, too.
 
I've seen it as well and we do have a bug filed on this, thanks!
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Glitch With Project / Context Filter? hmross OmniFocus 1 for Mac 3 2012-03-02 06:42 AM
Status Bar glitch neurobashing OmniWeb Bug Reports 0 2009-09-08 02:48 AM
Refresh glitch Handycam OmniWeb Bug Reports 2 2006-07-28 11:52 PM
Tab drawer glitch with 404's leeharveyosmond OmniWeb Bug Reports 0 2006-07-27 12:27 PM
UI glitch: shift-tab not functional in toolbar? urbanape OmniWeb Bug Reports 2 2006-05-25 03:32 PM


All times are GMT -8. The time now is 12:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.