The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
News feeds not given correct name Thread Tools Search this Thread Display Modes
When news feeds are added to OW, for most sites they are not given the proper label. For example, adding the feed for The Unofficial Apple Weblog results in a news feed bookmark with the name "RSS 2.0". The expected behaviour is for the label to have the same name as the site.
 
Also, some feeds even revert back to the uninformative default label even after manually re-labeling.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Auto-correct on Lion Declan OmniOutliner 3 for Mac 1 2012-03-02 03:39 AM
10.6: Correct Spelling Automatically djshack OmniOutliner 3 for Mac 0 2010-07-25 09:01 AM
Sync not correct ... need to replace KeithFK OmniFocus 1 for Mac 1 2009-09-01 01:51 PM
5.7 and RSS Feeds theonehorst OmniWeb Bug Reports 7 2008-01-18 07:34 AM
Atom feeds not recognized as feeds? bradpdx OmniWeb General 4 2007-03-28 03:04 PM


All times are GMT -8. The time now is 12:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.