The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
OmniWeb 5.6sp5 not working on a "future" os Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
I just wanted to make the comment that on a certain new build of a certain "future release" of an OS that OmniWeb 5.6sp5 (v612.0.90481) is not working correctly. It launches successfully, but can't seem to display any content (not even the internal default page). Going to any page just leaves the content blank, an the progress spinner spinning.

I thought you might already be aware of it, but was surprised to not see any comments about it, especially since in the last build of said OS OmniWeb was very much more stable than the built-in browser.

Oh, and I have removed preferences and Application Support with no change in behavior.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Recurring events with future due dates showing as "past" in forecast psychguy OmniFocus for iPad 3 2010-10-07 12:14 PM
"Within the last month" group includes future tasks Ward OmniFocus 1 for Mac 3 2007-09-04 01:23 PM
Why are items with a future start date "available"? HiramNetherlands OmniFocus 1 for Mac 11 2007-07-23 07:01 PM


All times are GMT -8. The time now is 10:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.