The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
OW renders a site different from other browsers Thread Tools Search this Thread Display Modes
This site -> http://www.nasverige.org/ is shown wrong in OmniWeb-5.5.4-v607.17.

Compare the site with Safari for example. OmniWeb shows the upper row of links as 2 lines and Safari and some other browsers I tried shows it as 1 line.
 
If you bump your font size down, that fixes it.

It looks like the problem is caused by the fact some of the spaces between the nav items do not have a size assigned to them.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
zoom window behavior vs. other browsers FredH OmniWeb General 4 2006-12-06 09:59 PM
View in other browsers jimlongo OmniWeb Feature Requests 2 2006-09-29 01:32 PM
AutoFill Menu Renders Wrongish moksha OmniWeb Bug Reports 3 2006-09-01 01:15 PM
Browsers: working on CSS 3, but still lack HTML 4 Bob Williams OmniWeb Bug Reports 4 2006-08-21 05:27 PM
Omnigroup forum renders improperly daiyi666@yahoo.com OmniWeb Bug Reports 1 2006-08-03 09:33 AM


All times are GMT -8. The time now is 12:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.