The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Idle OmniWeb SP12 consuming all available CPU cycles Thread Tools Search this Thread Display Modes
When I noticed Cee Pee You reporting 100% CPU utilization, I fired up Activity Monitor to take a look. OmniWeb, with a single empty window open, was consuming 65 - 75% of the CPU cycles.

When I ran two Sample reports in Terminal, the CPU usage dropped to 45 - 55% while Sample was running and then bounced back to its earlier level.

I quit OmniWeb and relaunched. It's now idling with an identical blank window at 0 - 5% CPU usage, and less the 1% when it is not the frontmost app.

[I attached two Sample reports to my formal bug report.]
 
I suspected others had encountered this problem, but a title search for "CPU" came up empty.
 
Yeah, the vB search is pretty lame.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Stencil: Time cycles RobTrew OmniGraffle Extras 2 2014-01-12 11:07 AM
OmniFocus auto launches by itself while idle chinarut OmniFocus 1 for Mac 3 2008-09-01 03:50 PM
CPU Usage at Idle atomicham OmniWeb General 15 2008-02-15 01:52 PM
How to handle time-consuming actions Phibermaster OmniFocus 1 for Mac 4 2008-01-30 04:17 AM
Idle OmniWeb consuming 20% of CPU cycles Ward OmniWeb Bug Reports 11 2006-08-25 09:46 AM


All times are GMT -8. The time now is 06:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.