The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Logging into eBay Twice Thread Tools Search this Thread Display Modes
I keep getting this error the first time I try to log into eBay, then next time it works, but it happens every time I try to log in. I have to do this every time restart omniweb, because I have to re-log in.



I should also say that this doesn't happen is firefox or safari.

Last edited by Kazammm; 2008-03-02 at 07:32 AM..
 
If you login by going to ebay.com does this problem continue?
 
Quote:
Originally Posted by troyb View Post
If you login by going to ebay.com does this problem continue?
Yes, I always start at the homepage and then click on the login button.
 
It could also be your adblocking settings. Looks like you're blocking both images and CSS on that page.
 
Quote:
Originally Posted by Forrest View Post
It could also be your adblocking settings. Looks like you're blocking both images and CSS on that page.
Hey! Thanks a ton! That fixed it, all I had to do was turn off adblocking for eBay.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Logging OmniFocus done items to DayOne through Hazel RobTrew OmniFocus Extras 49 2014-04-13 07:57 AM
omniweb and ebay schooner1892 OmniWeb General 4 2010-02-14 08:33 PM
Time logging Finlay Boo OmniFocus 1 for Mac 5 2008-03-12 01:02 PM
Suggestion: Logging! seebs OmniFocus 1 for Mac 0 2007-09-19 05:55 AM
Trouble logging in to Webmin 1.300 on Mac OS X Tiger using localhost leopard2007 OmniWeb General 0 2006-11-17 10:21 AM


All times are GMT -8. The time now is 09:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.