The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus 1 for Mac
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Mail to OmniFocus app stopped working Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
After upgrading to Mountain Lion, I've noticed that I can no longer send mails to my OF inbox.

My set up is OF (from App Store) running on a Mac Mini with Mail set up using a single purpose mailbox. The Mac is running as a server (headless) and is used for adding new tasks via mail, which are then managed using the ipad app.

The Mail rule is enabled and I can see mail arriving in the mailbox, but the script is not moving the message into OF.

Help appreciated!
Thanks
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Omnioutliner stopped working KimKelln OmniOutliner 3 for Mac 1 2012-07-19 10:59 AM
Clip-o-tron / mail.app mysteriously stopped working jrapp111 OmniFocus Extras 3 2010-03-08 06:16 PM
My sync stopped working Leila OmniFocus 1 for Mac 2 2010-01-19 12:49 AM
Bookmarklets stopped working - facej OmniWeb Bug Reports 0 2009-05-22 06:33 AM
Import from mail stopped working (build 95760)? thoresson OmniFocus 1 for Mac 3 2007-12-10 08:10 AM


All times are GMT -8. The time now is 09:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.