The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Scripting the Omni Thread Tools Search this Thread Display Modes
Why won't this work?

Code:
tell application "OmniWeb"
   ListWindows
end tell
Every time I run this, I get an "OmniWeb got an error: NSInternalScriptError". WTF?
 
Are you seeing this in OmniWeb 5.5.1?
 
No. I'm using 5.5 (v607). Does it work in 5.5.1? If so, is 5.5.1 pretty stable?
 
Nevermind. Downloading now.
 
There were some scripting issues in 5.5 that are addressed in 5.5.1 so hopefully things will work better for you in this release.
 
Looking good so far.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help about OO3 scripting agostinocirillo OmniOutliner 3 for Mac 1 2012-11-14 06:58 AM
Scripting HenryS OmniWeb General 0 2012-08-01 10:53 PM
Omni products without scripting ? RobTrew OmniFocus 1 for Mac 6 2012-06-21 08:27 AM
Scripting OG jem OmniGraffle General 0 2011-01-16 06:28 AM
Scripting Help Please! Skanger OmniFocus Extras 3 2008-10-30 10:42 AM


All times are GMT -8. The time now is 06:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.