The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
clicked links aren't highlighted Thread Tools Search this Thread Display Modes
Did some searching and couldn't find anything on this. I have the option checked to 'highlight links when clicked' but they aren't getting highlighted.
 
This is a known issue in OmniWeb 5.5 right now.
 
Since this seems to not be on any "known issues" list that I can find, I must ask is this feature is going to be removed from 5.5?
 
The public lists of known issues that we make available are more like commonly reported issues. I probably confuse things by using "known issue" very loosely, all i mean by that is it's in our database and on our list of things that need to be fixed. I can't say when it will happen but I do expect it to make it back into OmniWeb at some point.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Highlight Links When Clicked Drayon OmniWeb Bug Reports 6 2010-01-22 09:42 AM
Omnifocus Nested "due soon" Actions in Inbox do not get style highlighted? l2oBiN OmniFocus 1 for Mac 7 2009-03-09 09:47 AM
option click bug when window clicked is not focus mikegrok OmniWeb Bug Reports 1 2007-08-06 04:49 PM
Webloc's dragged from OW do not open when double-clicked Dr. Smoke OmniWeb Bug Reports 10 2007-01-08 02:19 PM
highlight last clicked link eugene OmniWeb Bug Reports 1 2006-04-06 10:17 AM


All times are GMT -8. The time now is 03:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.