The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus for iPad
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Viewing Forum Thread Tools Search this Thread Display Modes
When viewing\researching this forum I keep having problems where the text is shaded\hidden in the default light blue background. Sometimes the entire text in the post is blocked out, sometimes partial text is blocked out. Using a PC. Anybody have any idea how to correct this?
 
Dave, this isn't something I've heard of before. Can you let us know what browser (including version) you're using, as well as what OS you have installed?

Screenshots of what you're seeing (via the paperclip button in the post editor) would also be helpful.

If it's more convenient, you're also welcome to send the info/images to support@omnigroup.com. We'll be happy to take a look. Sorry for the trouble!
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Viewing the outline HappyCatMachine OmniOutliner for iPad 2 2011-06-01 10:17 AM
Viewing Everything tedroden OmniFocus 1 for Mac 1 2009-03-31 02:27 PM
Viewing by due date DavidFox OmniFocus 1 for Mac 1 2008-03-29 02:12 PM
Viewing dates pvonk OmniFocus 1 for Mac 2 2007-05-22 12:21 PM
Viewing certificates Paologiovanni OmniWeb General 1 2006-08-08 05:48 PM


All times are GMT -8. The time now is 10:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.