The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus Syncing > Other WebDAV
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Syncing problems with WebDav Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
I have tried multiple times to sync the latest OmniFocus-1.1-r102663-Alpha to two different servers. In all instances, and on both servers, OmniFocus created on the server an empty folder titled "OmniFocus.ofocus-copy-in-progress-fRLAdkBIqgo" (though the random letters/numbers at the end change each time). Bo copy of the actual database gets transfered, and each time I hit the sync button a new, empty folder is created. Is this a bug or am I doing something wrong?
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Three-Way syncing via WebDav patgallant OmniFocus Syncing 10 2010-07-25 11:54 AM
Problems with sync WebDAV (Bluehost) benwhite Other WebDAV 5 2008-09-28 07:47 AM
Syncing with WebDAV rjf7 Other WebDAV 7 2008-08-18 05:31 AM
Syncing with IIS 6.0 WebDAV tip Lizard Other WebDAV 0 2008-08-04 04:49 PM
WebDAV sync problems Mark Lawrence Other WebDAV 30 2008-07-15 04:28 PM


All times are GMT -8. The time now is 06:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.