The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniPlan > OmniPlan General
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
is this a bug ?? Thread Tools Search this Thread Display Modes
I closed the resource list in the "schedule " window and for the life of me I can't get it to open back up again so I can schedule an exception .

All it will show me is " normal schedule " .. I grab the bar and the cursor changes but it won't slide back over to show the list ...

anyone else ? I'm using the latest rc build .

NEVER MIND .. IT WAS JUST BEING STUBBORN .. took just the right touch ..

Last edited by ext555; 2007-06-13 at 07:10 AM..
 
Quote:
Originally Posted by ext555
I closed the resource list in the "schedule " window and for the life of me I can't get it to open back up again so I can schedule an exception .

All it will show me is " normal schedule " .. I grab the bar and the cursor changes but it won't slide back over to show the list ...

anyone else ? I'm using the latest rc build .

NEVER MIND .. IT WAS JUST BEING STUBBORN .. took just the right touch ..
Awesome, glad you were able to make it work. :-)
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes



All times are GMT -8. The time now is 04:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.