The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Yahoo mail buttons Thread Tools Search this Thread Display Modes
I'm seeing issues with buttons/links with Yahoo mail (classic). The compose, send, empty junk mail button often do not work. I thought it was a OmniWeb 5.6 issue, but it's also cropping up in Safari 3.03. Webkit, then?
 
I haven't used Classic Yahoo for some time now. But I did notice with OW 5.6 that sometimes MyYahoo beta will not load pages at all when clicking on a link. After a page refresh, it works normally again.
 
You're able to use the beta? Yahoo directs me to classic when I log-on with Omni.
 
It doesn't give you a choice? You might try spoofing as another browser. Just now I checked and it was working as Safari 2.xx.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Compatibility with Yahoo Mail 2.0 GazamOW OmniWeb Feature Requests 4 2008-07-25 03:12 AM
New Yahoo! Mail still incompatible with OW philonous OmniWeb Bug Reports 2 2008-05-07 06:14 AM
Sneaky Peek: Trouble Signing in to Yahoo Mail Beta gamedayhero OmniWeb Bug Reports 6 2008-02-20 09:17 AM
Erase bulk email in Yahoo! mail philonous OmniWeb Bug Reports 3 2008-01-15 08:09 AM
Yahoo Mail not loading asiufy OmniWeb Bug Reports 6 2007-09-20 11:10 AM


All times are GMT -8. The time now is 01:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.