The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
page info tab bugs Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
I have 2 issues with the Page Info tab in the Site Preferences Pane:

1) hover to display URL of loaded element is inconsistent. I have had numerous instances where the URL for a page element cannot be made to display at all. This primarily occurs after an element in the list has been examined or clicked on. In such cases, closing the Site Prefs pane and re-opening is necessary to revive the hover functionality. Generally, the time required to hover and the cursor sweet spot seem arbitrary.

2) for some pages the display of the element list in the Page Info tab scrolls back to the top and automatically expands all disclosure triangles every few seconds. This does not seem to be the page itself refreshing. Rather once you start scrolling through the list or collapsing groups, something is causing the element list to refresh and bounce you to the top. In cases like this, you can't keep the cursor over the element long enough to get a URL before the list refreshes or use the save as or display commands, either.

What I'd ideally like to see for both of these issues is the use of a context menu to disclose the URL and make it available for copying. This is preferable to hovering, as there are things I would like to do with these links besides look at them. I would love to make use of this to copy/paste into the Filter dialog in particular.

These behaviors affect both the latest 5.8 Sneaky Peeks and previous 5.7 release versions. However, #2 is particularly pronounced in the 5.8 builds.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Page info inspector in 5.9.2 SP sangheeta OmniWeb General 8 2009-03-13 11:25 AM
Resizable page info Panel arglborps OmniWeb Feature Requests 1 2008-09-03 07:55 PM
BETA 8 bugs: Export to HTML Web-page aleding OmniPlan General 9 2007-06-18 01:45 PM
Page info doesn't display all linked resources Handycam OmniWeb Bug Reports 5 2006-07-29 09:11 PM
sp17: page info is irritating Forrest OmniWeb Bug Reports 0 2006-07-11 07:54 AM


All times are GMT -8. The time now is 11:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.