The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb General
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Hotmail accounts Thread Tools Search this Thread Display Modes
I have just noticed that Omniweb 5.5 will not connect to Hotmail accounts. It does not say much other than it will not render the page correctly and it does bring up a small blurb about what the problems might be, which does include the possibility that the browser may not work with Hotmail. Has this been brought up before???????
 
Hotmail works for me and the site preferences are even set to OmniWeb. I'm not sure what your problem might be.
 
Well I did get it to work sort of. The only way it will work for me is to make any other browser than Omniweb default and then go to Omniweb and type in the Hotmail sign-in Site. This works every time but, however it somewhat defeats the purpose doesn't it???????
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fails with MSN-Hotmail dru OmniWeb Bug Reports 6 2007-03-15 08:30 AM
SP12: Can't view Hotmail messages brentb OmniWeb Bug Reports 0 2006-06-02 09:12 AM
SP7 failed with Hotmail dru OmniWeb Bug Reports 1 2006-05-04 05:45 PM


All times are GMT -8. The time now is 08:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.