The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus Extras
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Omnifocus to Omnioutliner (including columns) Thread Tools Search this Thread Display Modes
Quote:
Originally Posted by Ken Case View Post
The simple fix is to replace "≠" with "is not equal to".
Well, having done that, now I get "NSReceiverEvaluationScriptError: 3" with "selected trees" highlighted.
 
Quote:
Originally Posted by Ken Case View Post
The simple fix is to replace "≠" with "is not equal to".
Thank you !

I have uploaded an amended version.

It seems, however, to judge by Craig's experience, that Leopard-baked Applescripts may have other problems on Tiger machines. I wonder if Apple is aware of this ?

I have uploaded a plain text (MacRoman) copy, and I have now downloaded and run it successfully on a Tiger machine with a simple set of data in Omnifocus.

Robin.

Last edited by RobTrew; 2007-12-19 at 12:01 PM..
 
Here's what I'm seeing with the latest (text) version.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Picture.jpg
Views:	339
Size:	25.9 KB
ID:	443  
 
Quote:
Originally Posted by Craig View Post
Here's what I'm seeing with the latest (text) version.
Looks reminiscent of a problem discussed in another thread

What are your OS and OF versions ? Do you have multiple OF windows open ?
 
Quote:
Originally Posted by RobTrew View Post
Looks reminiscent of a problem discussed in another thread

What are your OS and OF versions ? Do you have multiple OF windows open ?
YES! version 9 works for me! :) :D :cool:

Thanks Robin!
 
Is this script still available? (getting a message from .mac that page can not be found.)
 
Quote:
Originally Posted by Tate View Post
Is this script still available? (getting a message from .mac that page can not be found.)
I think the author rearranged his pages a bit some some old links don't work. Try this:
http://web.mac.com/robinfrancistrew/...ioutliner.html
 
Thanks! I'm seeing that now.
 
Thanks Craig. Both links should now work.
 
I just got done moving a ton of my Omnioutliner files into Omnifocus and I was busy arranging them when I tried to move some items back out to OmniOutliner Pro. They appear as links and they loose their hierarchy. I have been searching high and low and I found this thread.
I put the script into a new folder I labeled "Omnifocus" into the base level Library\Scripts folder but I don't understand how to drag the script onto the toolbar?

I am completely shocked that being able to export an outline to OO isn't a feature built right into Onmifocus.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OmniFocus 2 Questions/Comments Re: Columns David_Haddad OmniFocus 2 for Mac (Private Test) 32 2014-01-27 11:47 AM
Filtering Omnioutliner rows by values of columns etc. RobTrew OmniOutliner 3 for Mac 20 2012-11-26 03:32 AM
OmniOutliner: Fastest way to set data in rows, columns or blocks? nelsonm AppleScripting Omni Apps 3 2009-07-27 02:45 PM
OmniFocus vs OmniOutliner egentz OmniFocus 1 for Mac 7 2008-08-27 11:36 PM
No custom columns in export to OmniOutliner tjsnell OmniPlan General 1 2006-12-28 09:11 AM


All times are GMT -8. The time now is 04:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.