The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Logging into eBay Twice Thread Tools Search this Thread Display Modes
I keep getting this error the first time I try to log into eBay, then next time it works, but it happens every time I try to log in. I have to do this every time restart omniweb, because I have to re-log in.



I should also say that this doesn't happen is firefox or safari.

Last edited by Kazammm; 2008-03-02 at 06:32 AM..
 
If you login by going to ebay.com does this problem continue?
 
It could also be your adblocking settings. Looks like you're blocking both images and CSS on that page.
 
Quote:
Originally Posted by troyb View Post
If you login by going to ebay.com does this problem continue?
Yes, I always start at the homepage and then click on the login button.
 
Quote:
Originally Posted by Forrest View Post
It could also be your adblocking settings. Looks like you're blocking both images and CSS on that page.
Hey! Thanks a ton! That fixed it, all I had to do was turn off adblocking for eBay.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Logging OmniFocus done items to DayOne through Hazel RobTrew OmniFocus Extras 49 2014-04-13 06:57 AM
omniweb and ebay schooner1892 OmniWeb General 4 2010-02-14 07:33 PM
Time logging Finlay Boo OmniFocus 1 for Mac 5 2008-03-12 12:02 PM
Suggestion: Logging! seebs OmniFocus 1 for Mac 0 2007-09-19 04:55 AM
Trouble logging in to Webmin 1.300 on Mac OS X Tiger using localhost leopard2007 OmniWeb General 0 2006-11-17 09:21 AM


All times are GMT -8. The time now is 12:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.