The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Visited Link color not changing Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
I've had this on going problem with OW for some years now. On certain website the link color will not under any circumstance change, where as this reliably works for all other browsers (iCab, Safari, FF3, Camino).

My style sheet code (same css used for all the above browsers).

a:visited, a:visited:hover, a:link:active {
color: #9900CC !important;
}

example site http://www.gearslutz.com/board

Any chance this can be investigated and fixed up once an for all?

thanks
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
5.9.2 Previously Visited Link Color Fnordoz OmniWeb Bug Reports 4 2009-03-20 02:03 PM
Changing Color sandringham OmniFocus 1 for Mac 1 2008-10-15 02:08 PM
Due/Due Soon color changing icespide OmniFocus for iPhone 4 2008-07-12 07:14 AM
Applying a unique color to visited links mpkalman OmniWeb General 1 2007-11-27 07:48 PM
Funky (faulty?) visited link colors Hendrik Mans OmniWeb Bug Reports 1 2006-12-25 11:16 AM


All times are GMT -8. The time now is 11:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.