The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus 1 for Mac
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Unable to connect to download server Thread Tools Search this Thread Display Modes
I have a slightly different take on the "application is not licensed" problem described in some other threads—I just rebooted, so I've been hit by the bug. Unfortunately, I'm running r88097, so Ken's recent fix won't help me. I would download the latest build, but connections to downloads.extremesims.com keep timing out. I'm not sure if this is an authentication problem (after rebooting, I have not been asked again for my username/password for downloading these alpha builds—I can only assume there's a cookie somewhere...), or whether maybe extremesims.com has daily maintenance outages, or what. Can anyone at Omni shed any light on this? I'm now locked out of OmniFocus, and unable to download an updated build. :(
 
Same here my personal Password I use to get the Betas is not working
 
Quote:
Originally Posted by majormauser
Same here my personal Password I use to get the Betas is not working
Heh. I'm not even being asked for one. I assume the download server is, err, down.
 
I'm still unable to download any builds. Has anyone downloaded an alpha in the past 12 hours? I went to bed hoping this would be resolved in the morning. :) I'm still wondering if there's an authentication issue, as I just tried using Firefox, which I have not used for this before and presumably has no related cookies.
 
Quote:
Originally Posted by Paul Hoadley
I'm still unable to download any builds. Has anyone downloaded an alpha in the past 12 hours? I went to bed hoping this would be resolved in the morning. :) I'm still wondering if there's an authentication issue, as I just tried using Firefox, which I have not used for this before and presumably has no related cookies.
Paul,

I hate to be the bearer of bad tidings, but I've had no trouble downloading the alphas today. Maybe you have an old bookmark to the sneaky peak downloads page. I'm getting mine from:

http://www.omnigroup.com/application...ad/sneakypeek/

Hope that helps.

Cheers,

Curt
 
At Omni everything seems to be working fine. We aren't aware of any problems. Please let us know if you continue to experience problems.
 
Is anyone using 1password?? thats having the problem?
 
Quote:
Originally Posted by majormauser
Is anyone using 1password?? thats having the problem?
I'm having a problem logging in with 1Passwd. I have to manually enter my userid and password. Other than that, no problem downloading.
 
Quote:
Originally Posted by curt.clifton
Thanks Curt, that's the URL I'm using. I just tried it from a nearby Windows XP box using Firefox, same symptoms: not asked to authenticate at any point (I've never downloaded an alpha on this machine, so I've never used my username/password from it), and times out connecting to downloads.extremesims.com. I'm completely stumped.
 
Sounds like a network connectivity issue between you and extremesims, not related to the configuration of the server itself. Are you able to ping downloads.extremesims.com? (In a Terminal window, try "ping downloads.extremesims.com", aborting with Control-C when you've satisfied your curiosity one way or the other. You might also try "traceroute downloads.extremesims.com" to see where that gets you.)
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't connect to Omni Sync Server via Panic's Transmit [A: bug in Transmit. See thread.] joecab Syncing via Omni Sync Server 5 2012-09-19 12:35 PM
Anyone able to connect via caldav to lion server? fbonomo OmniPlan General 0 2011-11-19 11:56 AM
Can't connect to caldav account with Lion Server 10.7.2 fbonomo OmniPlan General 1 2011-10-26 04:40 PM
OmniFocus Mac - Unable to connect to host radii0 OmniFocus Syncing 0 2009-07-29 01:33 AM
Sound Capture - Unable to Connect RickCogley OmniOutliner 3 for Mac 1 2006-05-01 04:40 AM


All times are GMT -8. The time now is 04:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions, Inc.