The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus 1 for Mac
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Mail Clip-O-Tron 3000 Thread Tools Search this Thread Display Modes
I'm trying to get this clipping service to work off of a short cut key similar to when I select it via services off of a menu. I've set up a short cut and it just shows the quick entry pop up and doesn't copy it to the note of the message. Any help would be great.
 
Hmm...first, I would try re-installing the Clip-O-Tron from the Preferences>Clippings menu.

Also, what application are you clipping from? You may want to email omnifocus@omnigroup.com with screenshots, so we can get a better idea of what may be going on. Thanks!
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sandboxing and Clip-o-Tron 3000 cashdollar OmniFocus 1 for Mac 1 2012-06-08 11:41 AM
Readjust Clip-O-Tron 3000 Data From Mail.App Newtdude OmniFocus 1 for Mac 6 2011-02-28 10:08 AM
Clip-O-Tron 3000 - Mail Clipping does not work?? nima2008 OmniFocus Extras 2 2008-09-19 04:36 AM
Clip-O-Tron 3000... frankmcma OmniFocus 1 for Mac 5 2008-08-01 06:16 AM
Mail Clip-O-Tron 3000 has me baffled? jwhitetoo OmniFocus 1 for Mac 5 2008-01-14 09:35 AM


All times are GMT -8. The time now is 12:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.