The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniGraffle > OmniGraffle General
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Degraded performance over time Thread Tools Search this Thread Display Modes
Has anyone else noticed this? I'm running on a MacBook Pro (intel, dual core, 3 g memory, 10.4.9). After using Graffle for a while the performance gradually degrades until it is quite noticeable. If I quite and restart Graffle, performance is back to normal. This is very repeatable and happens whether or not I am running any other applications.

I think it's a function of the number of edit operations executed, but I'm not sure. All I know is that about every 45 minutes to 2 hours I find I need to restart the app to get good performance back.

I have about 30 pages of text, bitmaps and line graphics in my document if that helps.
 
I should have mentioned that I'm running 4.1.2
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Slow performance? [A: We'll optimize performance later in the test program.] Xabier OmniFocus 2 for Mac (Private Test) 6 2013-04-12 05:46 AM
Sluggish Performance with iOS 4.2 patgallant OmniFocus for iPad 6 2010-12-03 03:30 AM
Performance optilude OmniPlan General 1 2010-02-05 05:09 PM
Performance v1.5 Beta 2 pslade OmniPlan General 2 2007-12-01 05:27 PM
Stop and go performance PeWi OmniWeb Bug Reports 2 2007-10-06 07:46 AM


All times are GMT -8. The time now is 04:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.