The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb Bug Reports
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
OW 5.6 and Amtrak Thread Tools Search this Thread Display Modes
OW goes into a refresh frenzy when attempting to access http://www.amtrak.com/

I was hoping this could be fixed at some point in the future, as Amtrak is something a lot of people use frequently up here in the Northeast.
 
It appears that it is continually loading an image (and/or another file(s)) from statse.webtrendslive.com, fwiw.
 
It does the same thing in Safari Beta 3 too, so it's a conflict with the WebKit Engine most likely. Pushing stop after the page goes into the refresh loop will stop it and let you use the page as normal. I'll try it with the latest WebKit build here in a bit just to see how that does.

---
After trying it in r25261 of WebKit, it does the exact same thing.
---

Last edited by Vician; 2007-08-27 at 01:47 PM.. Reason: Update:
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OW 5.5 and amtrak.com jstarrantino OmniWeb General 1 2006-08-16 11:14 AM


All times are GMT -8. The time now is 12:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.