The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniFocus > OmniFocus 1 for Mac
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Quick Entry row deletion bug Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
I reported this with "Send Feedback...":

OmniFocus 1.0 vaportrail (v49.0.94950)

1) Hit the keystroke to bring up Quick Entry. You have one blank row with a cursor blinking in it, as expected.
2) Hit the Delete (backspace) key. Incorrectly, this deletes the entire row.
3) You now have no rows in Quick Entry, and there's no way that I can see to create one.
4) I tried Control-click inside Quick Entry to see if that brought up a contextual menu that would let me create a row. No menu appears.

Last edited by spacewalk; 2007-11-22 at 06:39 AM..
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Quick entry mikegibb OmniFocus for iPad 2 2010-08-22 03:00 AM
QUICK Entry devn OmniFocus for iPhone 2 2009-04-14 11:12 AM
Quick Entry got slower? Jay Levitt OmniFocus 1 for Mac 9 2008-09-30 04:42 AM
One More Quick Entry Unhiding Bug Toadling OmniFocus 1 for Mac 2 2007-12-02 11:14 PM
Quick Entry--not! santra OmniFocus 1 for Mac 10 2007-10-10 03:44 PM


All times are GMT -8. The time now is 06:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.