The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb General
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
PRoblem opening due to auto-save Thread Tools Search this Thread Display Modes
I visited a website this morning that is managing to cause OmniWeb to require a force-quit, for whaatever reason. The problem is that I've got auto-save enabled and now OmniWeb attempts to open that same site every time I start the program. I tried deleting my preferences and caches; neither has worked. How can I get OmniWeb to start up without "remembering" the bad site?
 
Hold the Shift key while starting OW. It will create a new "empty" workspace, with no sites open.

You can then go into the workspace manager and delete the "broken" workspace.
 
Personally, what I do in this situation is disable my internet connection (i.e. turn off Airport), open OmniWeb, close the problem tab, turn on my internet connection and reload all. That way, I avoid deleting any Workspaces.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OO 3.10.3 problem opening some documents PhilippeBonneau OmniOutliner 3 for Mac 4 2011-10-20 04:57 AM
How do I Disable Auto Save? mvriesen2009 OmniOutliner 3 for Mac 5 2011-08-24 08:17 AM
Lion Issues-Auto Save khcole OmniFocus 1 for Mac 5 2011-07-21 06:53 PM
Auto-sync on opening? Nerdygirl OmniFocus Syncing 2 2008-08-25 02:00 PM
Workspace Auto-save feature not turning off? Andymax OmniWeb General 1 2008-07-09 12:16 PM


All times are GMT -8. The time now is 05:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.