The Omni Group
These forums are now read-only. Please visit our new forums to participate in discussion. A new account will be required to post in the new forums. For more info on the switch, see this post. Thank you!

Go Back   The Omni Group Forums > OmniWeb > OmniWeb General
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Trouble with Google Web Toolkit (GWT) Thread Tools Search this Thread Display Modes
OmniWeb 5.1.3 (10.4.6, DP 2.5 G5) doesn't work with GWT.

http://code.google.com/webtoolkit/

The Hello World sample is OK, but the others fail. The JavaScript console shows various errors, but I haven't tried to track down exactly what's wrong.

From looking at the user-agent sniff (which is compiled into the HTML file for the application), OmniWeb should be getting detected as Safari (and Safari works fine).

I have been working with GWT since the beta came out several weeks ago, and just noticed this since I'ld gotten fed up with hangs due to some recent change in Firefox, so decided to go back to OmniWeb.

Jim
 
Hey Jim,

You should check out OmniWeb 5.5. Preview releases are available here:

http://forums.omnigroup.com/showthread.php?t=527

The examples should be working much better here! You'll need to be logged in to see this page.

Last edited by troyb; 2006-06-09 at 11:34 PM..
 
The OmniWeb 5.5 Sneak Peek does indeed do fine on the GWT demos and fixes the hang with this page:

http://dontclickme_omni5_1_www.zohow...ic/32219/53232

With ICEfaces, everything works fine except for one.

http://www.icesoft.com/products/demos_icefaces.html
http://component-showcase.icesoft.co...nent-showcase/

The Popup Panel of the Component Showcase gets all confused by the modal popup dialog.

Excellent job!

If you know what the patch is that fixes this nasty JavaScript problem, you should probably make a point release for OmniWeb 5.1.
 
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trouble with guidelines rwl3 OmniGraffle General 1 2013-05-15 08:31 PM
Trouble starting out JohnQuiggin OmniFocus Syncing 1 2009-05-27 02:56 PM
Trouble with OS Mick OmniFocus 1 for Mac 2 2008-02-21 06:38 AM
trouble with omnigraffle pro /mac osX jp.dehorne OmniGraffle General 3 2006-10-10 12:51 PM


All times are GMT -8. The time now is 10:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.